4.06.2010

Earn money from adsense


Obţinerea şi Activare Cont Google Adsense pentru site-ul tau.
Obţinerea Goolge Adsense de cont pentru site-ul dvs. este primul pas spre câştiga bani de la Google Adsense. Înainte de a aplica pentru Google Adsense asiguraţi-vă că site-ul dvs. funcţionează corect şi nu există în nici un link mort. Pentru a aplica pentru AdSense http://www.google.com/adsense cont Google vizitaţi şi să completaţi formularul de cerere şi de a confirma un e-mail pe care Google vă va trimite. Dacă deţineţi mai multe site-uri aveţi nevoie să se aplice doar o singură dată. După aceasta, Google va evalua site-ul dvs. şi urmaţi-up cu e-mail în 2-3 zile. Dacă cererea dumneavoastră este acceptată veţi putea conecta la contul dvs. Ad Sense.

2.

Plasarea Reclamele Google AdSense pe site-ul dvs.
Următorul pas este de a plasa adaugă pe site-ul dumneavoastră. Logon la contul dvs. AdSense şi selectaţi anunţurile potrivite pentru site-ul dvs. de Web. Apoi, copiaţi şi lipiţi codul de anunţuri pe paginile dvs. de web. Odată ce aţi inserat codul de pe paginile de web, urmatorul pas este de a încărca paginile dvs. de web. Acum puteţi încărca paginile web şi apoi răsfoiţi site-ul dvs. web. Veţi observa că reclamele Google apare pe tine site-ul web.

Plasarea anunţurilor corect este foarte import pentru câştigurile bune. Cea mai bună plasare pentru anunţurile Google Adsense variază de la o pagină la alta, în funcţie de conţinut. Cel mai bun loc pentru a plasa anunţuri Google Adsense, ori de câte ori este vizitatorul site-ul web va fi uitat
Anunţurile privind de sus a paginii
Reclamele la partea de sus a paginii funcţionează bine. Alegeţi formatul de anunţuri care se amesteca cu culoarea paginii dvs. şi stilul. De exemplu, dacă pagina dvs. web are o culoare de fundal alb şi implicit culoarea link-urile dvs. este albastru, apoi să eliminaţi de frontieră de la Adsense, face culoarea anunţurile fundal alb.

Anunţurile de pe partea de jos a paginii
Anunţurile de pe partea de jos a paginii nu funcţionează bine. Deci, să nu se concentreze pe partea de jos a paginii anunţuri

Anunţurile de pe bara din dreapta
De obicei bara din dreapta este pentru navigarea site-ul web, de obicei, în partea dreaptă anunturi efectuează cel mai bine.

Anunţurile de pe bara din stânga
Stânga performanţa anunţurilor bar este de asemenea bun.

Puteţi afla informaţii despre acest lucru de la support / adsense / bin / static.py? Page = tips.html & = gsessionid HyRs2QlabOI.

3.

Monitorul Tu Câştiga
Acum, site-ul dvs. este earning pentru tine. Site-ul dvs. web va câştiga în timp ce dorm. Puteţi logon la contul Google Adsense şi verificaţi earnings.Member dumneavoastră de My-Zone

Niciun comentariu: